Liane Gerritsen

Na eerst een aantal jaren als docent voor de klas te hebben gestaan, besloot ik het roer volledig om te gooien en ben ik gestart met de opleiding verloskunde. Een keuze waar ik nooit spijt van heb gehad. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen in Verloskundig Centrum Carnisselande. Dit beviel zo goed, dat ik meteen na mijn afstuderen in 2013 ben gestart in deze praktijk.

In de tussentijd heb ik ook de opleiding voor echoscopie en anticonceptie gedaan. Een waardevolle aanvulling op de verloskunde. Het is fijn om jullie een compleet pakket aan verloskundige zorg en nazorg aan te kunnen bieden. Sinds 2016 ben ik mede-eigenaar geworden. In goede samenwerking met Inge Snelleman run ik met veel plezier deze gezellige, moderne praktijk en het echocentrum.

Het begeleiden van zwangeren, barende vrouwen en kersverse moeders blijf ik elke keer weer fascinerend vinden. Een zwangerschap, maar ook het vader en moeder worden, zijn hele bijzondere gebeurtenissen in jullie leven. Ik vind het een voorrecht om jullie hierbij op een professionele, persoonlijke en een betrokken manier te begeleiden, zodat jullie tevreden kunnen terug kijken op deze bijzondere periode in jullie leven!

Ik ben getrouwd met Raymond en samen hebben we drie kinderen; Melle, Jelmer en Jette. We wonen in Barendrecht, in het ‘oude deel’.

Ik zie ernaar uit jullie te ontmoeten. Tot ziens in de praktijk!

naar overzicht