Contact en bereikbaarheid

Bereikbaarheid

header image

Zodra je een positieve zwangerschapstest hebt, kun je je aanmelden bij onze praktijk. Hiervoor kun je je online aanmelden via de button ‘inschrijven praktijk’. Je kunt je uiteraard ook per mail of telefonisch aanmelden. De praktijk is telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 uur tot 12.00 uur via telefoonnummer 0180-627459. Je krijgt dan onze praktijkassistente aan de telefoon. Zij beantwoordt je vragen en maakt een afspraak voor je. Als de assistente afwezig is, proberen de verloskundigen zelf de telefoon zoveel mogelijk aan te nemen. Indien je ons echt wilt spreken, mag je altijd het spoednummer bellen, 06-54690115.

De assistentes zijn onmisbaar voor ons, omdat zij al veel vragen kunnen beantwoorden en de afspraken maken. Dit voorkomt dat wij onnodig veel gestoord worden tijdens een bevalling en ons volledig kunnen richten op het begeleiden van de bevalling en de coaching. Mogelijk wil je toch graag de verloskundige even persoonlijk spreken, dat kan natuurlijk altijd! De assistente zal dit aan ons doorgeven en wij bellen je dan zo spoedig mogelijk terug. Ook in de middag is het vaak mogelijk de praktijk telefonisch te bereiken. Voor dringende medische zaken zijn we natuurlijk altijd bereikbaar op onze spoednummer 06-54690115.

Inloopspreekuur

header image

Het is mogelijk om, zonder afspraak, op ons inloopspreekuur langs te komen. Dit spreekuur is op woensdagmorgen van 8.30 uur tot 11.00 uur op onze locatie in Barendrecht Carnisselande aan het Middeldijkerplein 26.

Op dit vaste tijdstip in de week kun je vrijblijvend bij ons terecht voor vragen en advies. Als je van plan bent om je bij ons in te schrijven, kun je kennis komen maken met onze praktijk en aansluitend een eerste afspraak maken. Ook als je nog een keer extra naar het hartje van je baby wilt luisteren (dit is mogelijk na de 14e week van de zwangerschap), of een zwangerschapsverklaring wilt laten invullen. Je bent van harte welkom op dit spreekuur!

Bevalling en spoed

header image

Heb je ons dringend nodig vanwege de bevalling of andere zaken die niet kunnen wachten tot de volgende ochtend? Dan bel je rechtstreeks de dienstdoende verloskundige via het spoednummer 06-54690115

Voor overige, niet medische en niet urgente zaken is het mogelijk via email contact met ons op te nemen via info@verloskundigcentrumcarnisselande.nl of via onderstaand contactformulier. Dit mailadres is niet bedoeld voor medisch inhoudelijke vragen en klachten. Bij klachten en medische vragen geven wij altijd de voorkeur aan persoonlijk telefonisch contact met de dienstdoende verloskundige.

In geval van storing op het mobiele netwerk kun je ons altijd bereiken via noodnummer 06-44134033.

Spreekuurdagen

header image

Onze spreekuren zijn van maandag tot en met vrijdag. De aanvangs- en eindtijden kunnen variëren. Tevens is er elke week een avondspreekuur en 1x per 4 weken spreekuur op zaterdag.