Tarieven

Het is mogelijk om de beelden van jullie baby op te nemen op een USB stick van 16 GB. Als je een opname wilt, geef dit dan voorafgaand aan de echo aan. De kosten hiervoor zijn €10,00. Als je meerdere pretecho’s wilt laten maken dan kun je de USB-stick weer meenemen, zodat we de volgende (pret)echo erbij kunnen zetten.

Losse pretecho's

header image

Echo bij intake 

Tijdens het intakegesprek kun je, inidien gewenst, een echo laten maken in onze praktijk. Met deze echo kunnen wij vaststellen of de zwangerschap zich in de baarmoeder bevindt en vaststellen dat het een intacte zwangerschap is, dat wil zeggen dat het hartje klopt. Deze echo wordt niet standaard vergoed door de zorgverzekeraar, alleen bij bepaalde indicaties. We bieden deze echo ook voor zwangeren zonder medische indicatie geheel vrijblijvend kosteloos aan.

Geslachtsbepaling

Hoewel al bij de conceptie bepaald is of het een jongen of een meisje is, kunnen we pas vanaf 15 a 16 weken onderscheid gaan zien tussen beide seksen. Het vinden van het geslacht is afhankelijk van hoe het kind zich presenteert in de baarmoeder. Hierdoor kunnen we de juistheid van het bepaalde geslacht nooit voor 100% garanderen. Indien het geslacht in deze periode niet te zien is door een ongunstige ligging van je kindje dan mag je gratis voor een korte echo terugkomen op een ander tijdstip. Wij bieden je vanaf de 16e zwangerschapsweek de mogelijkheid om het geslacht van de baby in onze praktijk te laten bepalen. De kosten voor een geslachtsecho van 15 minuten in 2D zijn €40,- inclusief foto’s op papier en digitaal. Uiteraard is het ook mogelijk om deze echo op USB te zetten. 

3/4D echo

Met onze hoogwaardige echoapparatuur is het mogelijk om ‘live’ naar actiebeelden van je kindje te kijken. De 3D/4D echotechniek werkt met gekleurde beelden. Het is belangrijk, dat je weet dat de kwaliteit van deze echo mede afhankelijk is van de ligging van het kindje en de hoeveelheid vruchtwater. Ook hier geldt: je mag terugkomen indien je baby het gezichtje niet wil laten zien.

De kosten voor een 3/4D van 15 min zijn €40,-  en voor 30 minuten  €75,- inclusief foto’s op papier en digitaal. Voor een nieuwe USB opname wordt  €10,- extra gerekend. Heb je al een USB stick gekocht in onze praktijk, dan zetten we zonder bijkomende kosten deze 3/4D echo op jouw USB. Vergeet hem dus niet mee te nemen.

Aanmelden pretecho