Inge Snelleman

Van het maken van een eerste echo tot het begeleiden van de bevalling en van de controles op de praktijk tot een beschuitje eten in de kraamtijd: Verloskunde is een vak dat echt bij mij past! Ik geniet van het contact met cliënten en hun gezin en van het samen toewerken naar een bevalling. Ik vind het heel belangrijk dat vrouwen goed terug kunnen kijken op de periode van zwanger zijn en bevallen. Bevallen is een klus, maar goede voorbereiding vooraf en begeleiding tijdens en na de bevalling dragen bij aan een positieve ervaring van het krijgen van een kind. Een wonder, elke keer weer en ik vind het geweldig dat ik daar bij betrokken mag zijn.

In 1999 heb ik deze praktijk opgericht, ben hier als pionier begonnen. Samen met de wijk Carnisselande is de praktijk uitgegroeid tot wat het nu is; een modern, vooruitstrevend en professioneel centrum waarin we jullie een totaalpakket van zorg kunnen aanbieden op het gebied van verloskunde. Ik ben trots en blij dit te kunnen aanbieden.

Naast mijn werk als verloskundige, echoscopist en ondernemer heb ik ook nog een gezin. Ik heb 2 zonen; Michiel (2001) en Bart (2003).

Tot ziens in de praktijk!

 

naar overzicht