Spoedsituatie: bel  06 - 546 901 15

Verloskundig Centrum Carnisselande

Spoedsituatie: bel  06 - 546 901 15

Tarieven

Het is mogelijk om de beelden van jullie baby op te nemen op USB. Als je dit wilt dan kan je voorafgaand aan de echo aangeven. De kosten hiervoor zijn €7,50. Als je meerdere pretecho's wilt laten maken dan kan je de USB weer meenemen, zodat we de volgende pretecho hierachter aan kunnen opnemen.

Losse pretecho's

Echo bij intake 

Tijdens het intakegesprek kun je, inidien gewenst, een echo laten maken in onze praktijk. Met deze echo kunnen wij vaststellen of de zwangerschap zich in de baarmoeder bevindt en vaststellen dat het een intacte zwangerschap is, dat wil zeggen dat het hartje klopt. Deze echo wordt niet standaard vergoed door de zorgverzekeraar, alleen bij bepaalde indicaties. We bieden deze echo ook voor zwangeren zonder medische indicatie geheel vrijblijvend kosteloos aan.  

Geslachtsbepaling

Hoewel al bij de conceptie bepaald is of het een jongen of een meisje is, kunnen we pas vanaf 15 a 16 weken onderscheid gaan zien tussen beide seksen. Het vinden van het geslacht is afhankelijk van hoe het kind zich presenteert in de baarmoeder. Hierdoor kunnen we de juistheid van het bepaalde geslacht nooit voor 100% garanderen. Indien het geslacht in deze periode niet te zien is door een ongunstige ligging van je kindje dan mag je gratis voor een korte echo terugkomen op een ander tijdstip. Wij bieden je vanaf de 16e zwangerschapsweek de mogelijkheid om het geslacht van de baby in onze praktijk te laten bepalen. De kosten voor een geslachtsecho van 15 minuten in 2D zijn € 40,- inclusief foto's op papier en digitaal. Uiteraard is het ook mogelijk om deze echo op USB te zetten. 

3/4D echo

Met onze hoogwaardige echoapparatuur is het mogelijk om 'live' naar actiebeelden van je kindje te kijken. De 3D/4D echotechniek werkt met gekleurde beelden. Het is belangrijk, dat je weet dat de kwaliteit van deze echo mede afhankelijk is van de ligging van het kindje en de hoeveelheid vruchtwater.

De kosten voor een 3/4D van 30 minuten zijn € 70,- inclusief foto's op papier en digitaal. Voor een nieuwe USB opname wordt  €7,50 extra gerekend. Heb je al eerder een USB in onze praktijk laten maken, dan kunnen wij zonder bijkomende kosten deze 3/4D echo bijschrijven op dezelfde USB. Vergeet hem dus niet mee te nemen.

Aanmelden pretecho

Enthousiast, schrijf je hier in!

Heb je vragen?
Neem gerust contact met ons op.

Verloskundig Centrum Carnisselande staat ingeschreven in het kwaliteitsregister verloskundigen.