Spoedsituatie: bel  06 - 546 901 15

Verloskundig Centrum Carnisselande

Spoedsituatie: bel  06 - 546 901 15

Studenten

Opleidingspraktijk

In onze praktijk tref je ook zo nu en dan verloskundigen in opleiding of geneeskunde studenten aan. Zij krijgen bij ons de mogelijkheid om ons mooie vak in de praktijk van dichtbij mee te maken en te leren uitoefenen. De verloskundigen in opleiding werken altijd onder onze supervisie of begeleiding en uiteraard alleen met jullie toestemming. Als je het niet prettig vindt dat er een student aanwezig is bij het spreekuur, de bevalling of kraambedcontroles, dan kun je dat kenbaar maken bij een van de verloskundigen. In de wachtkamer, op facebook en op de website zal aangekondigd zijn wanneer er een student aanwezig is.

Verloskundige in opleiding

Vanaf 11 mei loopt Tessa Eekman stage in onze praktijk. Tessa zit in het laatste jaar van de opleiding verloskunde. Hieronder stelt zij zichzelf voor.

Na een flinke omweg van wereldreizen, een master communicatiewetenschap en aansluitende loopbaan, wist ik het na de zwangerschap/bevalling van mijn dochter Raven (nu 4 jaar) zeker:

ik wil verloskundige worden. 

En dus geen marketingplannen meer schrijven.

"Weer een studie??" "Jij verloskundige worden??" Ja en ja...!!

Inmiddels ben ik een tweede dochter rijker (Lou, 2 jaar), zijn we verhuisd naar Mijnsheerenland en ben ik bijna afgestudeerd.

Ik ben ontzettend blij dat ik jullie tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd mag komen begeleiden. In deze bijzondere, 'life changing' periode, is het super belangrijk dat er een verloskundige naast je staat waar je je veilig bij voelt en je de begeleiding krijgt die bij jou past. Ik hoop hier een stukje aan bij te kunnen dragen!

Tot snel!

Lieve groet, Tessa EekmanEnthousiast, schrijf je hier in!

Heb je vragen?
Neem gerust contact met ons op.

Verloskundig Centrum Carnisselande staat ingeschreven in het kwaliteitsregister verloskundigen.