Spoedsituatie: bel  06 - 546 901 15

Verloskundig Centrum Carnisselande

Spoedsituatie: bel  06 - 546 901 15

Praktijkbeleid 

Op dit moment kunnen we gelukkig weer bijna helemaal volgens onze eigen werkwijze aan de slag. Uiteraard blijft gelden dat we voorzichtig met de versoepelende regels moeten omgaan. De volgende punten zijn nog wel van belang.

Zwangerschap

Kom niet naar de praktijk als je klachten hebt zoals hoesten, (lichte) verkoudheids- of griepverschijnselen en/of verhoging/koorts (>37.5 graden). Neem in dat geval telefonisch contact met ons op op 0180-627459 of bij geen gehoor 06-54690115.

Neem indien mogelijk niemand mee naar de praktijk. Partners zijn toegestaan, maar kinderen helaas nog niet. Als je hierdoor in de problemen komt, bijvoorbeeld ivm de schoolvakantie, neem dan even contact met ons op. Moeders, zussen en vriendinnen, etc zijn op dit moment niet toegstaan.

Houd 1,5 meter afstand. Je partner mag uiteraard ook geen klachten hebben wanneer hij/zij meekomt

Bevalling

In de meeste ziekenhuizen is er tijdens de bevalling naast de partner 1 andere persoon/begeleider welkom bij de bevalling.

Een badbevalling in het Ikazia ziekenhuis of thuis is mogelijk. 

Kraamtijd

Bij de meeste kraamzorgorganisaties is beperkt kraambezoek weer toegestaan. Informeer hiernaar bij je eigen kraamzorgorganisatie.

We hopen jullie zo voldoende geïnformeerd te hebben. Natuurlijk mag je ons ook mailen met vragen of bellen op de dienstlijn.

Namens het hele team Carnisselande

Enthousiast, schrijf je hier in!

Heb je vragen?
Neem gerust contact met ons op.

Verloskundig Centrum Carnisselande staat ingeschreven in het kwaliteitsregister verloskundigen.