Spoedsituatie: bel  06 - 546 901 15

Verloskundig Centrum Carnisselande

Spoedsituatie: bel  06 - 546 901 15

Lactatiekundige

Roeline den Ouden Amelink

Ik ben Roeline den Ouden-Amelink, getrouwd met Marc en moeder van vijf. Sinds 2020 ben ik de lactatiekundige binnen deze mooie praktijk. Ik kom hier al jaren over de vloer omdat al onze kinderen door deze kundige dames het levenslicht hebben gezien. Het is een praktijk die mij erg aansprak en aanspreekt als moeder. Een plek waar mensen naar je luisteren, en echt horen wat je zegt. Waar je jezelf kan zijn en waar iedereen goed is zoals die is. Dat is precies hoe ik ook werk als lacatiekundige IBCLC bij Borstvoeding Barendrecht.

Ik begeef me al bijna 9 jaar binnen de borstvoedingswereld en als hier 1 ding duidelijk is geworden dan is het dat iedere moeder en iedere baby het moet leren. Borstvoeding geven, maar ook het moederschap zelf. Elk moeder-kind koppel opnieuw. Het allerbelangrijkste hierbij is dat elke moeder luistert naar haar gevoel. Zelf weet een moeder diep in haar hart wat goed is voor haar baby en zichzelf. Het in hun kracht brengen van moeders is mijn passie. Iedereen is anders, en wat voor de ene moeder werkt, past niet bij een andere moeder.

Je kan op verschillende momenten met mij contact opnemen. Als je eraan denkt om borstvoeding te gaan geven in je zwangerschap voor informatie, contact of een cursus. Als je net bevallen bent en je geeft borstvoeding maar hier tegen dingen aan loopt, of als je kindje onvoldoende groeit. Of als je afscheid wilt nemen hiervan, en daar een stukje begeleiding in zoekt. Maar ook als je borstvoeding geeft en weer opnieuw zwanger wilt worden.

Ik vind het belangrijk om een moeder in haar kracht te zetten zodat ze zelf haar kindje kan voeden op de manier die bij haar past, en die binnen jullie gezin past. Bij mij kan je rekenen op een eerlijke, professionele en persoonlijke begeleiding waarbij altijd geluisterd wordt naar de wensen binnen het gezin. Bevallen en borstvoeding geven is onlosmakelijk met elkaar verbonden een bijzondere en soms emotionele periode van je leven.

Ik zie ernaar uit jullie te ontmoeten. Tot ziens in de praktijk!

Roeline den Ouden – Amelink

Lactatiekundige IBCLC - L-164767

info@borstvoedingbarendrecht.nl | 06 - 428 77 3 66

 

 

Enthousiast, schrijf je hier in!

Heb je vragen?
Neem gerust contact met ons op.

Verloskundig Centrum Carnisselande staat ingeschreven in het kwaliteitsregister verloskundigen.